Lifestyle Business Conference: Gândește global, Muncește cu Pasiune și Bucură-te de viață.

Lifestyle Business Conference: Gândește global, Muncește cu Pasiune și Bucură-te de viață.

Pentru a trăi și munci cu pasiune avem nevoie să dezvoltăm aceste trei ramuri și să ne permitem să gândim la scara mare, să testăm și să învățăm, totul învăluit în stare de bine și de recunoștință.

În acest sens, s-au reunit la Cluj oameni de știință, oameni de afaceri, angajați din companii, profesori și studenți preocupați de viitorul nostru, al copiilor noștri, al comunităților din care facem parte și al planetei care ne găzduiește pe toți.

Conferința va fi interactivă, formatul va fi de panel de discuții și își propune să ofere o perspectivă diferită asupra vieții fiecăruia dintre noi, să ne provoace să gândim pe termen lung și la un nivel global modul în care deciziile fiecăruia dintre noi au impact în viitorul tuturor.

Sunt onorata pentru invitatia de a facilita workshop-ul „Puterea prezenței tale!” in cadrul conferintei.

Fii prezent. Bucură-te. Arată cine ești.

Ce s-ar întâmpla dacă ai ajunge la un loc în interiorul tău, în care, dacă ai vorbi din acel loc, ai lua decizii din acel loc, ai trai în acel loc, ți-ai găsi forța interioară, puterea ta?

Nu mă refer la a fi “cel mai tare din parcare”. Mă refer la puterea de a fi. Puterea unică a prezenței tale. Puterea de a fi un om încrezător și autentic, înțelept și pașnic astfel încât să faci alegeri clare pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Să simți că poți “muta munții din loc” și să cunoști dragostea profundă. Puterea de a descoperi tot ce e mai bun în tine, dar și în cei de lângă tine. Puterea de a transforma.

Cum ar fi să găsești acel loc? Să poți să trăiești acolo tot timpul, cum s-ar schimba cariera și munca ta? Cum s-ar schimba relațiile tale – cu partenerul, colegii sau chiar relația cu tine însuți? Cum s-ar transforma întreaga ta lume?

În zilele noastre, să știi care e esența a ceea ce ești, să știi care sunt atuurile pentru care ești aici să le împărtășești, și energia pe care o aduci în lumea noastră, sunt extrem de importante. Cu cât prezenta ta este mai autentică și mai dinamică, cu atât vei fi mai eficientă în sprijinirea transformării și evoluției pozitive a lumii în care trăim.

Te invit sa petrecem împreuna doua ore în care ne vom antrena sa ajungem, pas cu pas, la puterea prezenței noastre. Să descoperim cum ne arătam lumii, energia spațiului nostru creativ, atitudinea, perspectiva și energia de care avem nevoie atunci când întâmpinăm provocări, și oportunități.

Ne vedem la Cluj!

Pentru inscriere, gasiti bilete pe pagina conferintei https://lifestyle-business-conferences.com