• Team Coaching

  „O echipa nu înseamnă un grup de oameni ce lucrează împreună. O echipă înseamnă un grup de oameni ce au încredere unii în alții.” – Simon Sinek

PROGRAME

Global Talent Sourcing Agency oferă servicii de consultanța si coaching echipelor sportive, echipei de management a cluburilor sportive, antrenorilor si sportivilor ( 1-1 coaching, team coaching)

Ești manager al unei echipe sportive si îti dorești să discoperi cea mai buna abordare, atitudine, strategie și plan de acțiune pentru a construi o echipa de succes?

Ești antrenor și îți dorești să conduci o echipa ce are un scop clar? O echipa în care tensiunea dintre coechipieri e văzută ca pe o oportunitate de îmbunătățire? Unde conflictul este evitat, dar abordat într-o manieră simplă printr-un proces de susținere? O echipa în care ascultarea si dialogul sunt aptitudini obijnuite pentru o mai buna înțelegere reciprocă?

Ești sportiv și îți dorești să îți atingi potențialul maxim atât pe plan profesional cât și personal?

Global Talent Sourcing Agency îti pune la dispoziție uneltele, tehnicile și strategiile potrivite nevoilor tale.

Dacă sunteți în căutarea unui program de instruire și dezvoltare pentru echipa dvs. în domeniul leadership-ului, coaching-ului, comunicării sau muncii în echipă, atunci vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru a vă explora nevoile.

 • Team Building Workshop

  un program interactiv menit să ofere echipei tale o bază solidă a ceea ce înseamnă a fi o echipă dedicată și coerentă.

 • Talent Development

  vizitarea colegiilor și universităților sportive pentru a ajuta elevii si studenții să facă alegerile corecte pentru viitorul lor.

 • Leadership Development Program

  un program creat pentru antrenori si echipa de management ale cluburilor sportive, menit sa ii ajute sa descopere cea mai buna modalitate, atitudine, strategie si un plan de actiune pentru a contrui o echipa puternica.

 • Life After Sport

  un program ce ajuta sportivii sa-si gestioneze stilul de viata si sa-si sporeasca abilitatea de a concura la cel mai inalt nivel, dezvoltand in acelasi timp abilitatile necesare construirii unei viitoare cariere, in sau in afara sportului.

© Global Talent Sourcing Agency 2019